News and events

WDP - Proiect AGGREKO WDP - Proiect AGGREKO

Denumirea proiectului: AGGREKO Stefăneștii de Jos  Suprafața construită: 2.800 mp Descriere: Unitate pentru depozitare și mentenanță echipamente și utilaje, cu anexe administrative, tehnice, alei carosabile și pietonale, parcare.

More
WDP - Proiect ALCAR WDP - Proiect ALCAR

Denumirea proiectului: ALCAR Stefăneștii de Jos  Suprafața construită: 9.800 mp Descriere: unitate pentru depozitare anvelope auto, cu anexe administrative, tehnice, alei carosabile și pietonale, parcare.

More

Welcome

Grupul de firme Baupartner propune metode constructive inovatoare, pentru a răspunde în mod unic şi specific nevoilor fiecărui beneficiar în parte.

Suntem un grup de firme cu gândire in perspectivă, o bază solidă de producţie şi servicii integrate, având posibilitatea ca fiecare entitate a grupului să acţioneze şi independent de celelalte.

Fiecare societate din grup este specializată în domenii conexe activităţii principale, pentru a realiza lucrări operativ, de sine stătător şi autonom, având management propriu, specializat. Bineînţeles companiile noastre individuale colaborează şi în cadrul grupului – de exemplu la proiectele mari, la cheie – strâns interconectate sub regia Baupartner şi managementul centralizat al acesteia.

Crearea acestei structuri complexe oferă garanţia realizării unor proiecte ample, în termene extrem de scurte şi cu respectarea unor standarde calitative internaţionale, lucru dovedit prin istoricul de proiecte deja executate.