News and events

Fabrica - prefabricate pentru agricultură Fabrica - prefabricate pentru agricultură

Pentru diversificarea gamei de produse, grupul a realizat o investiţie iniţială de 1,5 milioane de euro iar până în prezent investiţia în fabrica dedicată prefabricatelor de beton pentru agricultură a ajuns la 5 milioane de euro.Odată cu f...

More
BAUPARTNER extindere sediu administrativ BAUPARTNER extindere sediu administrativ

Client: Baupartner Lucrări executate: infrastructură structură prefabricată pereți cortină fațadă ventilată finisaje interioare instalații sanitare instalații HVAC instalații electrice Suprafață construită: 872 m2 Deta...

More

Welcome

Grupul de firme Baupartner propune metode constructive inovatoare, pentru a răspunde în mod unic şi specific nevoilor fiecărui beneficiar în parte.

Suntem un grup de firme cu gândire in perspectivă, o bază solidă de producţie şi servicii integrate, având posibilitatea ca fiecare entitate a grupului să acţioneze şi independent de celelalte.

Fiecare societate din grup este specializată în domenii conexe activităţii principale, pentru a realiza lucrări operativ, de sine stătător şi autonom, având management propriu, specializat. Bineînţeles companiile noastre individuale colaborează şi în cadrul grupului – de exemplu la proiectele mari, la cheie – strâns interconectate sub regia Baupartner şi managementul centralizat al acesteia.

Crearea acestei structuri complexe oferă garanţia realizării unor proiecte ample, în termene extrem de scurte şi cu respectarea unor standarde calitative internaţionale, lucru dovedit prin istoricul de proiecte deja executate.